Rechtsgebiedenregister

LiebregtsLeistra Advocaten is een gespecialiseerd kantoor dat zich uitsluitend bezighoudt met vastgoed en overheidsrecht. Bij LiebregtsLeistra houden wij onze kennis up tot date door het lezen en bespreken van actuele rechtspraak en vakbladen. Daarnaast geven wij regelmatig cursussen in de vakgebieden waarin wij zijn gespecialiseerd om onze kennis met anderen te delen.

Vanuit onze beroepsorganisatie zijn wij tevens verplicht om cursussen te volgen om onze kennis op peil te houden. Het volgen van cursussen wordt bijgehouden in het rechtsgebiedenregister. In het onderstaande rechtsgebiedenregister kunt u zien in welke onderwerpen onze advocaten de afgelopen jaren ten minste 10 uur aan cursussen hebben gevolgd.

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  1. Wiert Leistra staat geregistreerd op Burgerlijk procesrecht, Omgevingsrecht en Vastgoedrecht;
  2. Thijs Liebregts staat geregistreerd op Bestuursrecht, Huurrecht, Omgevingsrecht en Vastgoedrecht;
  3. Eline van Breugel staat nog niet geregistreerd;
  4. Anke Nijenhuis staat nog niet geregistreerd.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.